Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Еклерова торта с два вида крем

70.00лв.100.00лв.

5.00 от 5

Впечатляваща торта с два вида крем, еклери и ганаш глазура.

Минимален брой парчета за торта: 12 (70 лева) ; 16 (85 лева), 20 (100 лева)
Грамаж на 1 парче: около 150 гр.

Изчистване
СЕП: Няма Категория: Етикет:

Еклерова торта – едно истинско съвършенство.

Еклерова торта с два вида крем, която приготвяме в кухнята на Благичка, е за любителите на силните и наситени усещания. Направена от какаова основа, последвана от шоколадов крем, покрит с домашно опечени еклери, пълни с маслено-ванилов крем, заляти с още от шоколадовия крем и завършена с шоколадова глазура. По-богата торта трудно ще намерите.

Тази торта е подходяща за рождени дни – впечатляваща с визията си и омайваща с вкуса си. Тъй като тортата е толкова наситена с вкусове и аромати, може да я нарежете и на по-малки от стандартните парчета, за да зарадвате повече хора.

Продукти, използвани за направата на Еклерова торта: черен шоколад, масло, яйца, прясно мляко, царевично нишесте, брашно, сметана, захар, ванилия, бакпулвер.

За приготвянето на тази торта се стараем да използваме само български продукти. Така например – всички млечни продукти са от български млекопроизводители. Брашното се мели на мелница в района на град Дупница. Черния ни шоколад е с високо съдържание на какао. Вярваме, че да избираме българското е част от нашата мисия и че по този начин подкрепяме развитието на българската икономика. Един от основните принципи на работа, който следваме в кухнята на Благичка, е „Мислим местно“. Придържаме се към този принцип постоянно. Правете го и вие!

Съвет: Консумирайте тази торта самостоятелно с чаша кафе, топло мляко, чай или сок. Избягвайте да ядете сладки неща веднага след тежък обяд или вечеря. Най-подходящото време за похапване на сладки неща е в ранните часове на деня.

Брой парчета

12, 16, 20

1 review for Еклерова торта с два вида крем


  1. 5 от 5

    :

    Любимата ми торта! <3

Добавяне на отзив