Референции

Гордън Рамзи не би стъпил в кухнята на Благичка, защото няма от какво да се оплаче. Не просто вкарва в дома ви сладкарство от висока класа, но и я прави пряко достъпна чрез рецептите, които споделя и курсовете, които организира. Благичка демократизира качествената храна!

Росен Георгиев data-analyst / customer support

Макар деликатесите на Благичка да залъгват с вкуса си, бъдейки твърде вкусни, за да са здравословни, те не само че са, но са и истински шедьоври! Проверено от спортуващ чревоугодник! Гастрономическо 10/10.

Кристиян Димитров ученик XII клас

Red velvet cake – това е забраненото изкушение, което всеки трябва да опита! Удоволствие, събрано в едно произведение на изкуството и наслада за сетивата, която е и умело балансирана. Веднага се превърна в любимимият ми десерт от Кухнята на Благичка, който ме кара да се чувствам като дете, което се радва на малките неща и се усмихва на живота!

Диляна Калугерова

Следя Blagichka от самото й създаване. В предишната ми работа организирах обучения по комуникации за някои от най-големите финансови и FMCG компании в страната. Имах огромни затруднения какъв да бъде кетъринга като съотношение цена-количество-качество, докато не открих Blagichka. Винаги беше вкусно, винаги бяха точни и не по-малко важно – винаги се вписваха идеално в зададения бюджет. Blagichka влага огромна любов в храната и това се усещаше от клиентите ми. Всички бяха доволни. Аз най-вече. Препоръчвам!

Жасмина Гевезиева Digital Marketing Specialist