Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Зеленчуци в чаша

6.50лв.

Зеленчуци в чаша за свежо настроение.

Цена: 6,50 лв. (300 гр.)

Категории: ,

Зеленчуци в чаша – здравословни гризинки за вашето парти

Зеленчуци в чаша за свежо настроение. Изберете тези зеленчуци, за да зарадвате гостите на събитието ви с нещо свежо, вкусно и полезно. Всяка чаша съдържа най-добрите зеленчуци, които сме открили на пазара. Нарязани на тънки лентички и потопени в лимонов сок. Те са свежото допълнение към всяко парти.

Продукти, необходими за направата на зеленчуци в чаша: краставици, моркови, сладки червени чушки, лимон, магданоз.

Чашата със зеленчуци може да съдържа различни комбинации от изброените зеленчуци, а също и други зеленчуци, в зависимост от сезона. Каквото и да изберете, гарантираме, че ще бъде свежо и вкусно. Ние избираме зеленчуци, които са отглеждани близо до нас. Това гарантира по-доброто им възприемане от организма, а също и наличието на повече полезни вещества. Много от зеленчуците идват от градини в с. Лозен, Софийско и с. Паничарево, Кюстендилско. Отгледани от дребни производители, тези зеленчуци имат истински вкус, не съдържат нищо лошо за организма на човека и са истинско удоволствие за небцето на всеки.

Съвет: Винаги, когато сте на пазара, търсете българските зеленчуци. Те не са пътували стотици километри в камиони, за да стигнат до вас. Избирайки българското, вие помагате на себе си, но и на местните производители, които са основата на българската икономика.

Цена: 6,50 лв. (300 гр.)

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Зеленчуци в чаша“