Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Плато сирена с плодове

36.00лв.

Плато с три вида сирена и свежи плодове, чудесно допълнение към виното

Цена за едно плато 400 гр.: 36 лв.

Плато сирена с плодове – перфектното допълнение към виното!

Плато сирена с три вида сирена – ементал, бри и синьо сирене, допълнение със свежи плодове – грозде, ябълка и круша. Една чудесна комбинация, която е и перфектното допълнение към чашата ви розе, червено или бяло вино.

Избираме само висококачествени сирена, които няма да ви разочароват. Плодовете са винаги свежи и в зависимост от сезона е възможна малка промяна в асортимента плодове за платото. Винаги избираме български плодове и такива, отглеждани близо до нас.

Съвет: Винаги, когато сте на пазара, търсете българските плодове. Те не са пътували стотици километри в камиони, за да стигнат до вас. Избирайки българското, вие помагате на себе си, но и на местните производители, които са основата на българската икономика.

Продукти, използвани за направата на плато сирена с плодове: бри, ементал, синьо сирене, грозде, ябълка, круша. Възможно е да има промяна в съдържанието на платото, в зависимост от плодовете, които са налични за сезона. По желание на клиента може да се правят промени и в сирената.

Това плато е много подходящо за специални събития, на които ще има различни видове вина или друг алкохол. Чудесно заместват месото за вегетарианците.

Изберете това плато и няма да сбъркате.

Цена за едно плато 400 гр.: 36 лв.

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Плато сирена с плодове“