Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Плато меса

35.00лв.

Плато с три вида висококачествени меса, чудесно допълнение към виното.

Цена за едно плато 300 гр.: 35 лв.

Плато меса с висококачествени български сушени меса.

Плато меса с три вида висококачествени меса – пъстърма, луканка и шунка. Една чудесна комбинация, която е и перфектното допълнение към чашата ви розе, червено или бяло вино. Избираме само висококачествени меса, които няма да ви разочароват.

Продукти, използвани за направата на плато меса: висококачествена и от местни производители пастърма, луканка и шунка. По желание на клиента, може да се направи и друга комбинация от меса.

Ние използваме качествени продукти. Винаги, когато е възможно, избираме продукти от местни производители. Така например, за това плато се доверяваме на български месни български производители. За нас е важно да избираме българското, защото по този начин подкрепяме местната икономика и допринасяме за нейното развитие и разрастване. Избирайте и вие българското винаги, когато това е възможно.

Платото е подходящо за всякакви поводи – рождени дни, фирмени партита, специални събития и други. Месата са винаги свежи и нарязани на тънко – лесни за консумация. По желание на клиента, може да се направи и друга комбинация от меса.

Изберете това плато за вашето събитие. Особено подходящо, ако ще предлагате алкохол, както и ако на събитието ви ще има хора, които обичат месото. С това плато няма как да сбъркате.

Цена за едно плато 400 гр.: 35 лв.

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Плато меса“