Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Хапки овче сирене с ягоди и мента

50.00лв.80.00лв.

Хапки овче сирене с домашен конфитюр от ягоди и прясна мента – изпитайте българското и се насладете на гурме преживяване.

Цена за плато с 30 хапки овче сирене с домашен конфитюр от ягоди и прясна мента: 50 лв.

Цена за плато с 60 хапки овче сирене с домашен конфитюр от ягоди и прясна мента: 80 лв.

Изчистване
СЕП: Няма Категории: , Етикет:

ХАПКИ ОВЧЕ СИРЕНЕ С ЯГОДИ И МЕНТА – ИСТИНСКО ГУРМЕ УДОВОЛСТВИЕ.

Хапки овче сирене с ягоди и мента носят вкуса на българското. Всяка хапка е истинско кулинарно преживяване. Овчето сирене идва от Мандра Могила – гр. Годеч и има гаранция за високо качество.

Това плато е много подходящо за всякакви поводи – от рождени дни до фирмени партита. Хапките са много лесни за консумация и не се налага да осигурявате вилици и ножчета. Вкусът им е прекрасен и много свеж, заради прясната .

Избираме само български продукти, защото вярваме, че така не само подкрепяме местната икономика, но и помагаме на организма си. Защото знаем, че ако консумираме храна, която е отгледана близо до нас, то тя ще бъде много по-лесно усвоена. Ягодовия конфитюр приготвяме в кухнята с домашни био ягоди, отгледани в с. Лозен. Ментата ни е прясна и също идва от с. Лозен, където я отглеждаме в собствената ни градина и гарантираме за чистотата и качеството й.

Продукти, използвани за направата на Хапки овче сирене с ягоди и мента: овче сирене от Мандра Могила – гр. Годеч, домашен конфитюр от ягоди, прясна мента от с. Лозен.

Съвет: Избирайте свежи, български продукти, защото така помагате на местната икономика, но и давате на тялото си нещо истинско и полезно. Не забравяйте, че колкото по-близо до вас е отгледан един продукт, то толкова повече щастие ще донесете на организма си.

Цена за плато с 30 хапки овче сирене с домашен конфитюр от ягоди и прясна мента: 50 лв.

Цена за плато с 60 хапки овче сирене с домашен конфитюр от ягоди и прясна мента: 80 лв.

Брой

30 хапки, 60 хапки

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Хапки овче сирене с ягоди и мента“