Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Кокосова торта

64.00лв.82.00лв.

Кокосова торта без захар, яйца и брашно. Чудесен десерт за веганите, а и любителите на класическите торти също ще я харесат.

8 парчета (Цена: 64 лв.)

10 парчета (Цена: 72 лв.)

12 парчета (Цена: 82 лв.)

Изчистване

Кокосова торта без захар, брашно и яйца

Кокосова торта е сбъдната мечта за всички онези, които по една или друга причина са избрали да не консумират захар, брашно или яйца.

Приготвена само от качествени и сурови продукти. Кокосовите стърготини за тази торта са неподсладени, орехите идват от местни производители, фурмите ни са винаги пресни и сочни, а кокосовото мляко и масло са био. Основата на тортата е невероятна – смес от орехи и фурми. Истинско вълшебство! А кокосовият крем с аромат на лимони, носи свежест и лекота. Глазурата, с която завършваме тортата, е от черен шоколад, а украсата е от български сочни ягоди, потопени в същия шоколад.

Продукти, използвани за направата на Кокосова торта: кокосови стърготини, кокосово мляко, кокосово масло, фурми, орехи, черен шоколад, ягоди, мед, лимон.

Съвет: Винаги купувайте неподсладени кокосови стърготини без добавки и захар. Те са много по-полезни и лесно усвоими. Избирайте български плодове, когато това е възможно, и се доверявайте на местни производители.

Интересен факт: Неподсладените кокосови стърготини поддържат нивата на холестерола и помагат за регулиране производството на хормони.

8 парчета (Цена: 64 лв.)

10 парчета (Цена: 72 лв.)

12 парчета (Цена: 82 лв.)

Цяла / Парче

Цяла торта – 8 парчета, Цяла торта – 10 парчета, Цяла торта – 12 парчета, Цяла торта – 6 парчета, 4 парчета

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Кокосова торта“