Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Хапки биволско сирене с грозде и смокиня

45.00лв.75.00лв.

Хапки биволско сирене с грозде и смокиня носят вкуса на българското.

Цена за плато с 30 хапки биволско сирене с грозде и смокиня: 45 лв.

Цена за плато с 60 хапки биволско сирене с грозде и смокиня: 75 лв.

Изчистване
СЕП: Няма Категории: , Етикет:

ХАПКИ БИВОЛСКО СИРЕНЕ С ГРОЗДЕ И СМОКИНЯ – ИСТИНСКО ГУРМЕ УДОВОЛСТВИЕ.

Хапки биволско сирене с грозде и смокиня носят вкуса на българското. Всяка хапка е истинско кулинарно преживяване. Биволското сирене идва от Мандра Добрев – с. Драгушиново и има гаранция за високо качество. В платото с биволско сирене половината хапки са с грозде, а другата половина със смокиня.

Това плато е много подходящо за всякакви поводи – от рождени дни до фирмени партита. Хапките са много лесни за консумация и не се налага да осигурявате вилици и ножчета. Вкусът им е прекрасен и много свеж, заради прясната .

Избираме само български продукти, защото вярваме, че така не само подкрепяме местната икономика, но и помагаме на организма си. Защото знаем, че ако консумираме храна, която е отгледана близо до нас, то тя ще бъде много по-лесно усвоена. Гроздето и смокинята идват от Южна България и са отглеждани в екологично чисти райони. Биволското сирене е 100% такова и вкусът му е истински и наситен.

Продукти, използвани за направата на Хапки биволско сирене с грозде и смокини: биволско сирене от Мандра Добрев – с. Драгушиново, български био грозде и смокини.

Съвет: Избирайте свежи, български продукти, защото така помагате на местната икономика, но и давате на тялото си нещо истинско и полезно. Не забравяйте, че колкото по-близо до вас е отгледан един продукт, то толкова повече щастие ще донесете на организма си.

Цена за плато с 30 хапки биволско сирене с грозде и смокиня: 45 лв.

Цена за плато с 60 хапки биволско сирене с грозде и смокиня: 75 лв.

Брой

30 хапки, 60 хапки

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Хапки биволско сирене с грозде и смокиня“