Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com
Преглед на количката „Солен киш с два вида месо“ е добавен във вашата количка.

Плато брускети с козе сирене и домашно сладко

25.00лв.45.00лв.

Плато брускети с козе сирене и домашно сладко, заляти с разтопено масло. Феерия от вкусове се преплитат, за да ви доставят пълно удоволствие.

Цена за едно плато с 20 броя брускети: 25 лв.

Цена за едно плато с 40 броя брускети: 45 лв.

Изчистване
СЕП: Няма Категория: Етикет:

ПЛАТО БРУСКЕТИ С КОЗЕ СИРЕНЕ И ДОМАШНО СЛАДКО.

Плато брускети с козе сирене и домашно сладко се предлага в два варианта. Първи вариант с предварително запечено хлебче овкусено със зехтин и билки Втори вариант с прясно пълнозърнесто хлебче със сусам. Всяка брускета е покрита с висококачествено българско козе сирене и домашно приготвено сладко с плодове директно от градината ни в с. Лозен и разтопено масълце за още по-неустоим аромат.

Това плато е много подходящо за всякакви поводи – от рождени дни до фирмени партита. Хапките са много лесни за консумация и не се налага да осигурявате вилици и ножчета. Вкусът им е прекрасен и много засищащ, заради пълномасленото козе сирене.

Избираме само български продукти, защото вярваме, че така не само подкепяме местната икономика, но и помагаме на организма си. Защото знаем, че ако консумираме храна, която е отгледана близо до нас, то тя ще бъде много по-лесно усвоена.

Продукти, използвани за направата на брускети с козе сирене и домашно сладко: пълнозърнестта франзела, краве масло, козе сирене от гр. Годеч, домашно сладко (кайсия, дюля, ягода).

Съвет: Избирайте свежи, български продукти, защото така помагате на местната икономика, но и давате на тялото си нещо истинско и полезно. Не забравяйте, че колкото по-близо до вас е отгледан един продукт, то толкова повече щастие ще донесете на организма си.

Цена за едно плато с 20 броя брускети: 25 лв.

Цена за едно плато с 40 броя брускети: 45 лв.

Брой

40, 20

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Плато брускети с козе сирене и домашно сладко“