Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Брускети с козе сирене

50.00лв.80.00лв.

БРУСКЕТИ С КОЗЕ СИРЕНЕ, ПЕСТО И ДОМАТИ – ЗА ЕДИН ПО-БЪЛГАРСКИ ВКУС.

Цена за едно плато с 20 броя брускети: 50 лв.

Цена за едно плато с 40 броя брускети: 80 лв.

Изчистване
СЕП: Няма Категория: Етикет:

БРУСКЕТИ С КОЗЕ СИРЕНЕ, ПЕСТО И ДОМАТИ – ЗА ЕДИН ПО-БЪЛГАРСКИ ВКУС.

Брускети с козе сирене, песто и домати са едно от предложенията, търсещи българското. Предлагаме го в два варианта – с бял бълграски хляб или с прясно пълнозърнесто хлебче със сусам. Най-важното в тази хапка е козето сирене, което е биологично чисто и идва от Мандра Козле, гр. Разлог. Всяка брускета е покрита с резен био козе сирене, капчици от домашно приготвено песто и парченце сладък домат. Поръсени с пресен босилек от градината ни в с. Лозен, това плато се превръща в истинска ароматна експлозия.

Брускетите с козе сирене са много подходящи за всякакви поводи – от рождени дни до фирмени партита. Хапките са много лесни за консумация и не се налага да осигурявате вилици и ножчета. Вкусът им е прекрасен и много свеж, заради пресните продукти.

Избираме само български зеленчуци, защото вярваме, че така не само подкрепяме местната икономика, но и помагаме на организма си. Защото знаем, че ако консумираме храна, която е отгледана близо до нас, то тя ще бъде много по-лесно усвоена.

Продукти, използвани за направата на Плато брускети с козе сирене: пълнозърнестта/бяла франзела, био козе сирене от Мандра Козле, песто, босилек, домати.

Съвет: Избирайте свежи, български зеленчуци, защото така помагате на местната икономика, но и давате на тялото си нещо истинско и полезно. Не забравяйте, че колкото по-близо до вас е отгледан един зеленчук, то толкова повече щастие ще донесете на организма си.

Цена за едно плато с 20 броя брускети: 50 лв.

Цена за едно плато с 40 броя брускети: 80 лв.

Брой

40, 20

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Брускети с козе сирене“