Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Плато брускети с хумус, сушен домат и слънчогледови семки

50.00лв.80.00лв.

Брускети с хумус, сушен домат и слънчогледови семки.

Цена за едно плато с 20 броя брускети: 50 лв.

Цена за едно плато с 40 броя брускети: 80 лв.

Изчистване
СЕП: Няма Категории: , Етикет:

ПЛАТО БРУСКЕТИ С ХУМУС, СУШЕН ДОМАТ И СЛЪНЧОГЛЕДОВИ СЕМКИ ЗА ИСТИНСКО ГУРМЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ.

Плато брускети с хумус, сушен домат и слънчогледови семки се предлага в два варианта. Всяка брускета е покрита с висококачествен истински и ароматен хумус, вкусен сушен домат, сурови слънчогледови семки и поръсени с билки за още по-неустоим аромат.

Това плато е много подходящо за всякак поводи – от рождени дни до фирмени партита. Хапките са много лесни за консумация и не се налага да осигурявате вилици и ножчета. Вкусът им е прекрасен и много свеж, заради пресния хумус и слънчевите сушени доматки.

Избираме само български зеленчуци, защото вярваме, че така не само подкепяме местната икономика, но и помагаме на организма си. Защото знаем, че ако консумираме храна, която е отгледана близо до нас, то тя ще бъде много по-лесно усвоена.

Продукти, използвани за направата на Брускети с хумус, сушен домат и слънчогледови семки: лимецов хляб, студено пресован зехтин, нахут, фъстъчен тахан, лимон, сушен домат, слънчогледови семки, подправки.

Съвет: Избирайте свежи, български зеленчуци, защото така помагате на местната икономика, но и давате на тялото си нещо истинско и полезно. Не забравяйте, че колкото по-близо до вас е отгледан един зеленчук, то толкова повече щастие ще донесете на организма си.

Цена за едно плато с 20 броя брускети: 50 лв.

Цена за едно плато с 40 броя брускети: 80 лв.

Брой

40, 20

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Плато брускети с хумус, сушен домат и слънчогледови семки“