Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Солен киш с два вида месо

69.00лв.

5.00 от 5

Този киш е направен от хрупкава пълнозърнестта основа с два вида брашно, пилешко и свинско месце, пресен лук, шафран, сметана, кашкавал, чери доматчета и стрък босилек за прекрасен аромат.

Цена: 69 лв.

Цената е за 12 парчета

Грамаж на едно парче: 140 гр.

Категория: Етикети: ,

Солен киш с два вида месо, който впечатлява с визия и вкус.

Солен киш с два вида месо е направен от хрупкава пълнозърнестта основа с два вида брашно, пилешко и свинско месце, вкусни подправки и млечни продукти.

Продукти, използвани за направата на Солен киш с два вида месо: бяло и пълнозърнесто брашно, пилешко месо, свинско месо, пресен лук (по избор може и без него) шафран, сметана, кашкавал, чери доматчета и стрък босилек за прекрасен аромат.

За да придобием качеството и вкуса, които търсим, се доверяване на български производители. Месата купуваме от местни месари. Брашното ни е от български мелници, а млечните продукти са винаги български. Зеленчуците се стараем да са на български производители или когато това е невъзможно, на такива, които са максимално близо до нас. Колкото по-близо до нас е произведен един продукт, толкова по-лесно е за организма да си извлече най-ценното от него.

Съвет: Консумирайте соления киш  с два вида месо за обяд или вечеря с чаша аирян или чаша бяло вино. Подходящ е и за по-малки събития. Може да се разреже на малки хапки и всеки да се наслади на вкуса и лекотата на това хапване.

Цена: 69 лв.

Цената е за 12 парчета

Грамаж на едно парче: 140 гр.

2 reviews for Солен киш с два вида месо


  1. 5 от 5

    :

    Страхотен киш , браво : ) Препоръчвам !

  2. 5 от 5

    :

    Уникален, както на визия така и на вкус!

Добавяне на отзив