Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Маслени кошнички със сирене

25.00лв.40.00лв.

Маслени кошнички със сирене и семена – истинско съвършенство!

Цена: 25 лева (10 кошнички)

40 лева (20 кошнички)

Грамаж на една кошничка: около 40 гр.

Изчистване
СЕП: Няма Категории: ,

Маслени кошнички със сирене – впечатлете гостите си с вкус, визия и качество

Маслени кошнички със сирене, поръсени със семена. Толкова вкусни, хрупкави и сочни. Маслената кошничка е истинско съвършенство – хрупкава, но веднъж попаднала в устата, се топи и ухае на истинско масло. Пълнежът на всяка кошничка е от българско краве сирене, подправки и семена.

Продукти, използвани за направата на маслени кошнички със сирене: брашно, масло, яйца, сирене, семена – слънчогледови, тиквени, сусам, мак, черен пипер, хималайска сол.

Приготвяме нашите маслени кошнички с български продукти. Винаги избираме млечни продукти на местни производители, а брашното се мели в района на град Дупница и е с високо качество, без подобрители. Всичко това превръща маслените кошнички със сирене в едно прекрасно малко удоволствие, с което да зарадвате себе си, семейството и приятелите.

Съвет: Маслените кошнички със сирене се оказват в прекрасна комбинация с една от най-любимите ни напитки – айрян. Вървят обаче доста добре и с чаша бяло вино. Кошничките изглеждат изискано и нежно и затова са подходящи и за всякакви събития – от рождени дни до фирмени партита. Вкусни са и топли и студени, така че няма да сбъркате с избора им.

Цена: 25 лева (10 кошнички)

40 лева (20 кошнички)

Грамаж на една кошничка: около 40 гр.

Брой

10, 20

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Маслени кошнички със сирене“