Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Брускети с песто, моцарела и чери домат

50.00лв.80.00лв.

Брускети с песто, прясна моцарела и свежи чери доматчета.

Цена за едно плато с 20 броя брускети: 50 лв.

Цена за едно плато с 40 броя брускети: 80 лв.

Изчистване
СЕП: Няма Категория: Етикет:

Плато брускети с песто, моцарела и чери домат са истинско кулинарно удоволствие.

Плато брускети с песто – предлагаме го в два варианта. Първи вариант с предварително запечено хлебче овкусено със зехтин и билки Втори вариант с прясно пълнозърнесто хлебче със сусам. Всяка брускета е покрита с висококачествено италианско песто, резен моцарела, свежи чери домати и пресен босилек за неустоим аромат.

Това плато е много подходящо за всякак поводи – от рожденни дни до фирмери партита. Хапките са много лесни за консумация и не се налага да осигурявате вилици и ножчета. Вкусът им е прекрасен и много свеж, заради пресните зеленчуци.

Избираме само български зеленчуци, защото вярваме, че така не само подкепяме местната икономика, но и помагаме на организма си. Защото знаем, че ако консумираме храна, която е отгледана близо до нас, то тя ще бъде много по-лесно усвоена.

Продукти, използвани за направата на Брускети с песто, моцарела и чери домат: пълнозърнестта франзела, студено пресован зехтин, риган, италианско песто, моцарела, чери домат, подправки.

Съвет: Избирайте свежи, български зеленчуци, защото така помагате на местната икономика, но и давате на тялото си нещо истинско и полезно. Не забравяйте, че колкото по-близо до вас е отгледан един зеленчук, то толкова повече щастие ще донесете на организма си.

Цена за едно плато с 20 броя брускети: 50 лв.

Цена за едно плато с 40 броя брускети: 80 лв.

Брой

40, 20

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Брускети с песто, моцарела и чери домат“