Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Брускети с маслинова паста, прошуто и рукола

50.00лв.80.00лв.

Плато брускети с маслинова паста, прошуто, рукола, кисела краставичка.

Цена за едно плато с 20 броя брускети: 50 лв.

Цена за едно плато с 40 броя брускети: 80 лв.

Изчистване
СЕП: Няма Категория:

Брускети с маслинова паста, прошуто и рукола са истинско кулинарно удоволствие.

Брускети с маслинова паста, прошуто и рукола – предлагаме го в два варианта. Първи вариант с предварително запечено хлебче овкусено със зехтин и билки Втори вариант с прясно пълнозърнесто хлебче със сусам. Всяка брускета е покрита с домашна маслинова паста, прошуто, рукола и кисела краставичка.

Това плато е много подходящо за всякак поводи – от рожденни дни до фирмери партита. Хапките са много лесни за консумация и не се налага да осигурявате вилици и ножчета. Вкусът им е прекрасен и много свеж, заради пресните зеленчуци.

Избираме само български зеленчуци, защото вярваме, че така не само подкрепяме местната икономика, но и помагаме на организма си. Защото знаем, че ако консумираме храна, която е отгледана близо до нас, то тя ще бъде много по-лесно усвоена.

Съвет: Избирайте свежи, български зеленчуци, защото така помагате на местната икономика, но и давате на тялото си нещо истинско и полезно. Не забравяйте, че колкото по-близо до вас е отгледан един зеленчук, то толкова повече щастие ще донесете на организма си.

Цена за едно плато с 20 броя брускети: 50 лв.

Цена за едно плато с 40 броя брускети: 80 лв.

Брой

40, 20

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Брускети с маслинова паста, прошуто и рукола“