Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Сладко е в Кухнята на Благичка. Тук се гордеем със своите сладки изделия.

Ние предлагаме торти, мъфини, кексове, кейкове, пайове, дребни сладки и сладки хапки, за да може вашето събитие да бъде прекрасно. Зарадвайте себе си и вашето семейство, вашите приятели и близки като им поднесете вкусна и качествена храна.

Нашите изделия са подходящи за всякакви поводи, а ако не откривате нещо, което желаете, ние сме готови да ви изслушаме и да ви направим най-доброто предложение. Нашите сладки изделия са с намалено съдържание на бяла захар – ние от кухнята на Благичка използваме бяла захар само в онези десерти, в които е невъзможно да сложим неин здравословен заместител. В описанието на всеки продукт е отбелязано, ако се съдържа бяла захар.

Сладките ни изделия се отличават и с високото си качество. Продуктите, които влагаме, са истински. Кравето масло е истинско, яйцата ни са истински, а не на прах. Млечните ни продукти са само от български производители и благодарение на това, получаваме вкусни изделия.
За всичките ни изделия срокът на доставка е до 48 часа. След подадена заявка ние ще се свържем с вас за уточняване датата, часът и мястото на доставката.