Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Торта Троен шоколад

45.00лв.61.00лв.

Торта „Троен шоколад“ е истинско шоколадово изкушение – шоколадова основа, шоколадов мус, шоколадова глазура и капчици от белгийски шоколад.

Минимален брой парчета за торта: 8 (45 лева)
10 парчета (50 лева)
12 парчета (57 лева)
14 парчета (61 лева)
Грамаж на 1 парче: около 110 гр.

Изчистване
СЕП: Няма Категории: , Етикети: ,

Торта Троен шоколад за шокоценители!

Торта троен шоколад! Шоколад! Това е думата, която описва тази торта! Всяко парче носи вкуса, аромата, нежността и наситеността на шоколада. Най-прекрасното е, че съдържанието на захар в тортата е около 10 гр. на парче, а шоколадът, който използваме е с високо съдържание на какао. Основата на тортата е направена от какаови бисквити и орехи. Следва въздушен шоколадов мус, полят с шоколадова глазура. Прекрасната декорация е направена от капчици белгийски шоколад.

Тази шоколадова торта е подходяща за всички, които много обичат шоколада. Въпреки ниското съдържание на добавена захар, попада в категорията на сладките торти и малко парче от нея е достатъчно да засити желанието ви за сладко.

Продукти, използвани за направата на Торта Троен шоколад: черен шоколад, сметана, какаови бисквити, какао, краве масло, желатин, захар, лимонов и портокалов сок.

Използваме качествени продукти. За направата на тази торта се доверяваме на шоколад с високо съдържание на какао. Млечните продукти, които избираме, са от български млекопроизводители.

Съвет: Консумирайте тази торта самостоятелно с чаша кафе, топло мляко, чай или сок. Избягвайте да ядете сладки неща веднага след тежък обяд или вечеря. Най-подходящото време за похапване на сладки неща е в ранните часове на деня.

Минимален брой парчета за торта: 8 (45 лева)
10 парчета (50 лева)
12 парчета (57 лева)
14 парчета (61 лева)
Грамаж на 1 парче: около 110 гр.

Брой парчета

8, 10, 12, 14

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Торта Троен шоколад“