Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Торта „Маскарпоне и бял шоколад“

65.00лв.85.00лв.

Торта „Маскарпоне и бял шоколад“ е комбинация от сметанови и какаови бисквити, много крем от маскарпоне и бял шоколад, завършена с ядки и плодове.

Цена за торта:
65 лева (12 парчета)
14 парчета: 75 лева
16 парчета: 85 лева
Грамаж на 1 парче: около 140 гр.

Изчистване
СЕП: Няма Категория: Етикет:

Торта Маскарпоне и бял шоколад не просто звучи като добра комбинация, а е доказано вкусна и винаги впечатляваща.

Торта Маскарпоне и бял шоколад е една от любимите комбинации в кухнята на Благичка. Тортата е направена от два блата какаови и сметанови бисквити, между които крем от маскарпоне и бял шоколад, а от горе е завършена с филирани ядки. Гордеем се с тази рецепта, защото тя е резултат от усилена работа и още по-усилена дегустация на много парчета торта, докато стигнем до това съвършенство, което ви предлагаме.

Продукти, използвани за направата на Торта „Маскарпоне и бял шоколад“: маскарпоне, бял шоколад, течна сметана, какаови бисквити, сметанови бисквити, ванилия, лимонова есенция, ядки микс (бадеми, лешници), сезонни плодове за украса.

Като част от принципите на работа на кухнята на Благичка, използваме качествени продукти, за да ви дадем най-добрия вкус. За тази торта избираме истинско маслено маскарпоне. Ядките са сурови, а плодове за украсата избираме само от местни производители.

Съвет: Консумирайте тази торта самостоятелно с чаша кафе, топло мляко, чай или сок. Избягвайте да ядете сладки неща веднага след тежък обяд или вечеря. Най-подходящото време за похапване на сладки неща е в ранните часове на деня.

Цена за торта:
65 лева (12 парчета)
14 парчета: 75 лева
16 парчета: 85 лева
Грамаж на 1 парче: около 140 гр.

Брой парчета

12, 14, 16

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Торта „Маскарпоне и бял шоколад““