Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Тиквен пай

60.00лв.

Тиквен пай по оригинална рецепта с канела и джинджифил.

Цена: 60 лева (12 парчета)
Грамаж на 1 парче: около 110 гр.

Категории: ,

Тиквен пай, приготвен по оригинална рецепта от кухнята на Благичка, който ще ви заплени с вкуса и лекотата си.

Тиквен пай с основа от маслено тесто без никакво съдържание на захар и приготвено с истинско висококачествено краве масло. Пълнежът за този пай е приготвен от тиквено пюре и ароматни подправки – канела, джинджифил и ванилия. За целият пай съдържанието на захар е едва 5%, защото използваме истински тикви, чиято сладост е естествена от природата.

Продукти, използвани за направата на Тиквен пай: тиквено пюре, краве мляко, сметана, яйца, краве масло, брашно, захар, канела, джинджифил, ванилия.

Ние използваме качествени продукти. Винаги, когато е възможно, избираме продукти от местни производители. Така например, за този пай се доверяваме на български млечни продукти и на брашно от български производители. Тиквата, с която приготвяме този пай, идва от градина в село Паничарево, Кюстендилско. За нас е важно да избираме българското, защото по този начин подкрепяме местната икономика и допринасяме за нейното развитие и разрастване. Избирайте и вие българското винаги, когато това е възможно.

Съвет: Консумирайте този пай самостоятелно с чаша кафе, топло мляко или горещ шоколад. Избягвайте да ядете сладки неща веднага след тежък обяд или вечеря. Най-подходящото време за похапване на сладки неща е в ранните часове на деня.

Украсата на паят зависи от предпочитанията ви – паяци, духчета, паяжина и т.н. (при поръчка оставете в коментар в края на поръчката какво желаете или позвънете на телефоните ни за връзка).

Цена: 60 лв. (12 парчета)

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Тиквен пай“