Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Спаначени мъфини с крема сирене

24.00лв.42.00лв.

Спаначени мъфини, пухкави, с парченца сирене във всяка хапка и мека глазура от крема сирене.

6 бр. (24 лв.)
12 бр. (42 лв.)
Грамаж на 1 мъфин: 65 гр.

Изчистване

Спаначени мъфини с крема сирене за засищаща и здравословна закуска.

Спаначени мъфини с крема сирене. От тях се носи ароматът на масло и спанак. Мъфините са пухкави, а парченцата краве сирене във всяка хапка са приятно топящи се.

Продукти, необходими за направата на Спаначени мъфини с крема сирене: спанак, яйца, масло, кисело мляко, брашно, сирене, бакпулвер, сол, черен пипер, крема сирене, копър, кълнове микс.

Използваме български продукти винаги, когато това е възможно. За нашите мъфини избираме брашно, мляно от мелница в района на град Дупница. Млечните продукти и яйца, които използваме за приготвянето на нашите вълшебни мъфини, са от български млекопроизводители. Вярваме, че да избираме българското е част от нашата мисия и че по този начин подкрепяме развитието на българската икономика. Един от основните принципи на работа, който следваме в кухнята на Благичка, е „Мислим местно“. Придържаме се към този принцип постоянно. Правете го и вие!

Съвет: Консумирайте тези мъфини самостоятелно с чаша кафе, топло мляко, чай или сок. Много подходящи за закуска, а също и като лек обяд.

Брой

6, 12

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Спаначени мъфини с крема сирене“