Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Сладки топчета „Червено кадифе“

25.00лв.42.00лв.

Сладки топчета приготвени с маслени бисквити, какао, шоколадова глазура. Поръчай за твоето парти.

Цена: 25 лв. (10 бр.); 42 лв. (20 бр.)
Грамаж на 1 топче: около 30 гр.

Изчистване

Сладки топчета, които впечатляват с цвета и вкуса си.

Сладки топчета за радост на небцето. Натрошени маслени бисквити, много масло и какао са основните съставки на всяко топче. Глазурата от шоколад, в която са изцяло потопени и кокосът, в който след това са оваляни, ги превръща в истински шоколадов бонбон – хрупкав отвън и с мека текстура от вътре. Предлагат се и оваляни само в кокос или бисквитени трохи и пак са прекрасни.

Много подходящи за рождени дни, фирмени партита или поводи, на които очаквате много хора. Всяко топче е в собствена хартиена кошничка, което ги прави много лесни за консумация.

Продукти, използвани за направата на бисквитени топчета с шоколад и кокос: масло, маслени бисквити, черен шоколад, течна сметана, какао, кокосови стърготини, ванилия, висококачествена сладкарска боя.

В кухнята на Благичка продуктите ни са истински – висококачествено сурово какао, неподсладени кокосови стърготини, черен шоколад с високо съдържание на какао – именно тези продукти допринасят за качеството и вкуса на всяко топче.

Съвет: Консумирайте бисквитените топчета с шоколад и кокос самостоятелно, с чаша кафе, топло мляко, чай или сок. Подходящи са и за лек десерт след обяд или вечеря, както и като междинно хапване през деня.

Цена: 25 лв. (10 бр.); 42 лв. (20 бр.)
Грамаж на 1 топче: около 30 гр.

Брой

10, 20

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Сладки топчета „Червено кадифе““