Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Шоколадови мини тарти

18.00лв.30.00лв.

Шоколадови мини тарти с хрупкава основа и нежно топящ се шоколадов пълнеж.

Цена: 18 лв. (6 броя); 30 лв. (12 броя)
Грамаж на 1 тарта: около 50 гр.

Изчистване
СЕП: Няма Категория:

Шоколадови мини тарти – вълшебство в няколко хапки.

Шоколадови мини тарти, с които пленяваме клиентите ни. Те са не само невероятно вкусни, но и впечатляващи с визия. Основата е масленo-бисквитена, хрупкава и едновременно с това топяща се в устата. Може да изберете между ванилена и какаова основа – и с двете няма да сбъркате. Пълнежът е от най-прекрасния ни шоколадов крем, който е на основата на шоколад и сметана и е удивително вкусен. Украсата е разнообразна – крем-фреш, шоколадова ганаш глазура или домашно бита сметана.

Продукти, използвани за направата на Шоколадови мини тарти: краве масло, бисквити, черен шоколад, сладкарска сметана.

Всичко в тези тарти е очарователно. Изберете ги за вашето парти, рожден ден, фирмено събитие. Няма да сбъркате, ако ги поднесете в началото или пък в края. Със сигурност ще се превърнат в центъра, около който да съберете хората и да им кажете нещо важно, докато сладко си похапват хрупкавата коричка с удивително вкусния шоколадов крем.

Съвет: Консумирайте тези тарти самостоятелно, с чаша кафе, топло мляко, чай или сок. Подходящи са за десерт след обяд или за междинно хапване. Най-подходящото време за похапване на сладки неща е в ранните часове на деня.

Цена: 18 лв. (6 броя); 30 лв. (12 броя)
Грамаж на 1 тарта: около 50 гр.

Брой

6, 12

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Шоколадови мини тарти“