Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Профитероли с френски маслен крем

35.00лв.60.00лв.

5.00 от 5

Профитероли с френски маслен крем за вашето парти. Поръчай с доставка.

Цена: 35 лева за 0,500 кг. (около 30 профитеролa)
60 лв. за 1 кг. (около 60 профитеролa)

Изчистване
СЕП: Няма Категория:

Профитероли с френски маслен крем, приготвени по традиционна рецепта с качествени и истински продукти.

Профитероли с френски маслен крем! Малките сладки хапки, наподобяващи еклери, са френски десерт, познат като профитероли. Основата е приготвена от хрупкаво въздушно тесто, а кремът е истинската сила на тези малки десерти. Приготвен от прясно мляко, яйца и наситен с много масло и аромат ванилия, този крем е един от най-харесваните във френската кухня и прави профитеролите прекрасни. Завършени са с шоколадова ганаш глазура и поръсени с какао. Съвършенство в една хапка!

Продукти, използвани за направата на профитероли с френски маслен крем: яйца, брашно, масло, прясно мляко, краве масло, ванилия, пшенично нишесте, черен шоколад, какао. Използваме продукти от местни производители, винаги когато това е възможно. За нашите профитероли се доверяваме на български млечни продукти и брашно. Шоколадът ни е с високо съдържание на какао, а какаото ни е висококачествено сурово. Това прави тези профитероли неповторими, истински и носещи наслада и усещане за нещо прекрасно.

Съвет: Консумирайте тези профитероли самостоятелно с чаша кафе, топло мляко или горещ шоколад. Подходящи за малък десерт след обяд или вечеря. Леки и въздушни, тези профитероли ще допринесат и за прекрасното ви парти.

Цена: 35 лева за 0,500 кг. (около 30 профитеролa)
60 лв. за 1 кг. (около 60 профитеролa)

Грамаж

500 гр., 1 кг

1 review for Профитероли с френски маслен крем


  1. 5 от 5

    :

    В елегантната и изискана сфера съвършенство се крие крем, който взривява сетивата!

Добавяне на отзив