Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Плодова торта

60.00лв.80.00лв.

Торта с много сезонни плодове, френски маслен крем и сочни пандишпанови блатове.

Минимален брой парчета за торта:
12 парчета (60 лева)
16 парчета (70 лева)
20 парчета (80 лева)

Грамаж на 1 парче: около 130 гр

Изчистване
СЕП: Няма Категория: Етикети: , ,

Плодова торта от кухнята на Благичка е истинска радост за очите и небцето.

Плодова торта за специален повод. Тази торта е толкова вкусна. Прекрасните сочни пандишпанови блатове и още по-прекрасния френски маслен крем, изобилието от плодове – съвършенство.

Блатовете са пухкави пандишпанови, сиропирани с лимонови и ванилови есенции и мляко. Френския маслен крем е един от най-известните във френската кухня и няма как да не се впечатлите от него. Завършена с богатство от сезонни плодове, които носят свежест на всяка хапка.

Продукти, използвани за направата на Торта „Плодова“: прясно мляко, масло, яйца, сезонни плодове, брашно, захар, нишесте, течна сметана, ванилия, лимон.

Като част от принципите на работа на кухнята на Благичка, използваме качествени продукти от местни производители, за да ви дадем най-добрия вкус. За тази торта избираме млечните продукти от български млекопроизводители. Вярваме, че така подкрепяме българската икономика. Брашното се мели от мелница в района на град Дупница, а плодовете ни са свежи, пресни и от български производители.

Съвет: Консумирайте тази торта самостоятелно с чаша кафе, топло мляко, чай или сок. Избягвайте да ядете сладки неща веднага след тежък обяд или вечеря. Най-подходящото време за похапване на сладки неща е в ранните часове на деня.

Минимален брой парчета за торта:

12 парчета (60 лева)
16 парчета (70 лева)
20 парчета (80 лева)

Грамаж на 1 парче: около 130 гр.

Брой парчета

12, 16, 20

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Плодова торта“