Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Палачинкова торта

65.00лв.

5.00 от 5

Палачинкова торта е съчетание от пухкави, ароматни палачинки и нежен френски маслен крем.

Цена за торта: 65 лева (12 парчета)
Грамаж на 1 парче: около 140 гр.

Изчистване
СЕП: Няма Категория: Етикети: , ,

Палачинкова торта от крехки палачинки с френски крем и банани.

Палачинкова торта е направена от пухкави палачинки, а между всяка ще усетите един от най-нежните ни френски кремове, направен от прясно краве мляко, ванилия, нишесте и много краве масло. Ароматът, който се носи от тази торта е завладяващ. И това не е всичко. Между палачинките ще откриете и резени банан.

Тортата е подходяща за малките любители на вкусните неща, защото съдържа малко продукти, няма алергени и съдържа малко захар. Благодарение на бананите и нежния крем е много вкусна и се харесва от децата. Много добър избор за детски рожден ден, за поднасяне в детската градина на вашето дете или просто, ако ви се похапва нещо леко и вкусно, което ще се хареса на цялото семейство.

Продукти, използвани за направата на Палачинкова торта: брашно, прясно мляко, краве масло, банани, яйца, нишесте, захар, ванилия, лимонова есенция, сметана, какао.

Съвет: Консумирайте тази торта самостоятелно с чаша кафе, топло мляко, чай или сок. Избягвайте да ядете сладки неща веднага след тежък обяд или вечеря. Най-подходящото време за похапване на сладки неща е в ранните часове на деня.

Цена за торта: 65 лева (12 парчета)
Грамаж на 1 парче: около 140 гр.

Брой парчета

12, 18

2 reviews for Палачинкова торта


  1. 5 от 5

    :

    Невероятна торта с неповторим вид и вкус.

  2. 5 от 5

    :

    Наслада за небцето, която трябва да се опита 🙂 ммм..

Добавяне на отзив