Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Орехова торта с шоколад

60.00лв.80.00лв.

5.00 от 5

Орехова торта, направена от орехови блатове и богат орехов крем, залята с шоколадова глазура.

Минимален брой парчета за торта: 12 парчета (50 лева)
14 парчета (55 лева)
16 парчета (60 лева)

Грамаж на 1 парче: около 140 гр.

Изчистване
СЕП: Няма Категория:

Орехова торта с шоколад – една прекрасна торта за специален повод

Орехова торта с шоколад е истинско удоволствие за всеки, които обича орехи. Блатовете носят наситения аромат на орехи и лекия привкус на ванилия и бренди. Кремът е още по-богат на орехи, а маслото го прави толкова мек и приятен, че всяка хапка от тази торта те разтапя. Глазурата е шоколадово сметанова и може да изберете дали да бъде с бял или с черен шоколад.

Продукти, използвани за направата на Торта „Орехова“: орехи, масло, шоколад, яйца, сметана, прясно мляко, захар, ванилия, бренди, галета, бакпулвер.

Използваме качествени продукти. За направата на тази торта се доверяваме на шоколад с високо съдържание на какао. Млечните продукти, които избираме, са от български млекопроизводители. Орехите идват от село Паничарево, Кюстендилско и носят истински вкус и аромат, защото са отглеждани по най-добрия и естествен начин. Всичко това прави тази торта толкова вкусна и прекрасна.

Съвет: Консумирайте тази торта самостоятелно с чаша кафе, топло мляко, чай или сок. Избягвайте да ядете сладки неща веднага след тежък обяд или вечеря. Най-подходящото време за похапване на сладки неща е в ранните часове на деня.

Минимален брой парчета за торта: 12 парчета (60 лева)
14 парчета (70 лева)
16 парчета (80 лева)

Грамаж на 1 парче: около 140 гр.

Брой парчета

12, 14, 16

1 review for Орехова торта с шоколад


  1. 5 от 5

    :

    Vsichki sme ocharovani ot tortata . Bravo 🙂

Добавяне на отзив