Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Мъфините на Благичка

24.00лв.45.00лв.

Мъфините на Благичка – с маслен крем, плодове и ядки – истинско  произведение на изкуството!

Цена: 24 лева за 6 мъфина

40 лева за 12 мъфина

45 лева за 15 мъфина

Грамаж на 1 мъфин – 80 гр.

Изчистване
СЕП: Няма Категория: Етикети: ,

Мъфините на Благичка – произведение на изкуството!

Мъфините на Благичка са нещо ново, много вкусно, с пресни плодове и ядки, впечатляващо с визията и вкуса си и носещо наслада.

Да приготвяме мъфини в кухнята на Благичка е едно от любимите ни неща. Обичаме да експериментираме с вкусовете и визията на мъфините. Един ден ни се прииска да направим мъфин, различен от другите до сега, който да не омазва върха на носовете ни, когато настървено го похапваме. И така се роди този деконструиран мъфин, получил куп имена като мъфин-сандвич или сандвич-бургер, докато стигнем до простото мъфин на Благичка.

В него сме вложили най-прекрасни продукти. Кремът е маслен и е много, мъфините са както винаги пухкави, ароматни и много вкусни. От горе всеки мъфин е с глазура от черен или бял шоколад. А скрити между крема и двете половини на мъфина са ядки и сезонни плодове.

Продукти, необходими за направата на Мъфините на Благичка: яйца, масло, кисело мляко, какао, брашно, захар, ванилия, бакпулвер, течна сметана, ядки и плодове според сезона, черен и бял шоколад. За да бъде мъфинът на Благичка най-прекрасния, се доверяваме на млечни продукти и яйца от български млекопроизводители. Избираме плодове, отглеждани в България, а не такива пътували хиляди километри, за да стигнат до нас.

Съвет: Консумирайте тези мъфини самостоятелно с чаша кафе, топло мляко, чай или сок. Много подходящи за закуска като допълнение към свежи плодове. Избягвайте да ядете сладки неща веднага след тежък обяд или вечеря. Най-подходящото време за похапване на сладки неща е в ранните часове на деня.

Цена: 24 лева за 6 мъфина

40 лева за 12 мъфина

45 лева за 15 мъфина

Грамаж на 1 мъфин – 80 гр.

Брой

15, 6, 12

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мъфините на Благичка“