Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Медени човечета

45.00лв.

5.00 от 5

Медени човечета по оригинална немска рецепта с канела, стафиди и истински пчелен мед.

Цена: 45 лева (20 човечета)
Грамаж на 1 човече: около 30 гр.

Категория:

Медени човечета, приготвени по оригинална немска рецепта от кухнята на Благичка, които ще ви запленят с вкуса и визията си.

Медени човечета, всяко, от което носи аромата и вкуса на мед и канела. Колкото повече стоят тези човечета, толкова по-вкусни стават. Всяко човече изглежда като живо, благодарение на елементите по него, направени от стафиди, които при изпичането стават още по-вкусни. Рецептата е на базата на оригиналната немска рецепта, по която в Германия правят тези прекрасни и емблематични за Коледа сладки.

Продукти, използвани за направата на всяко Медено човече: мед, брашно, яйце, канела, краве масло, ванилия, сода бикарбонат, стафиди. Ние използваме качествени продукти. Винаги, когато е възможно, избираме продукти от местни производители. Така например, за тези медени човечета се доверяваме на бълграски млечни продукти и на брашно от български производители, а меда от месетн производител от района на гр. Дупница. За нас е важно да избираме българското, защото по този начин подкрепяме местната икономика и допринасяме за нейното развитие и разрастване.Избирайте и вие българското винаги, когато това е възможно.

Съвет: Консумирайте медените човечета самостоятелно с чаша кафе, топло мляко или горещ шоколад. Подходящи за закуска или междинно хапване, защото ви дават енергия и повод за усмивки.

Човечетата могат да се направят и в по-малки размери.

Цена: 45 лева (20 човечета)
Грамаж на 1 човече: около 30 гр.

1 review for Медени човечета


  1. 5 от 5

    :

    С автентичен немски вкус, медените Ви човечета бяха високо оценени в Deutsche Schule Sofia!

Добавяне на отзив