Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Маслени тарти с плодове

30.00лв.50.00лв.

5.00 от 5

Плодови тарти с маслена основа, шоколад, ядки, плодове.

Цена: 30лв. (6 броя); 50 лв. (12 броя)
Грамаж на 1 тарта: около 80 гр.

Изчистване
СЕП: Няма Категория:

Маслени тарти с плодове, ядки и шоколад – радост за окото, радост за небцето.

Маслени тарти с плодове, ядки и шоколад, с които пленяваме клиентите ни. Те са не само невероятно вкусни, но и впечатляващи с цветната си визия. Основата е маслена, хрупкава и едновременно с това топяща се в устата. Пълнежът е от най-прекрасния ни френски крем, който е на основата на масло и мляко, а украсата е разнообразна – шоколадови капчици, свежи плодове, ядки и други.

Продукти, използвани за направата на Маслени тарти: краве масло, прясно мляко, брашно, яйца, захар, ванилия, бакпулвер, черен шоколад, микс ядки, кокосови стърготини, сезонни плодове.

Всичко в тези тарти е очарователно. Изберете ги за вашето парти, рожден ден, фирмено събитие. Няма да сбъркате, ако ги поднесете в началото или пък в края. Със сигурност ще се превърнат в центъра, около който да съберете хората и да им кажете нещо важно, докато сладко си похапват хрупкавата коричка с мекия маслен крем.

За украсата на тези тарти избираме български плодове и сурови ядки. Плодовете ни идват от село Лозен, Софийско и село Паничарево, Кюстендилско, от където идват и орехите. Вярваме, че да избираме българското е наша мисия и че по този начин помагаме на местната икономика и на организма си.

Съвет: Консумирайте тези тарти самостоятелно, с чаша кафе, топло мляко, чай или сок. Подходящи са за десерт след обяд или за междинно хапване. Най-подходящото време за похапване на сладки неща е в ранните часове на деня.

Брой

6, 12

1 review for Маслени тарти с плодове


  1. 5 от 5

    :

    Великолепен вкус.

Добавяне на отзив