Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Маслени кошнички с ядки и плодове

18.00лв.25.00лв.

Маслени кошнички с ядки и плодове.

Цена: 18 лв. (6 броя); 25 лв. (12 броя)
Грамаж на 1 кошничка: около 30 гр.

Изчистване
СЕП: Няма Категория:

МАСЛЕНИ КОШНИЧКИ С ЯДКИ И ПЛОДОВЕ – РАДОСТ ЗА ОКОТО, РАДОСТ ЗА НЕБЦЕТО

Маслени кошнички с ядки и плодове, с които пленяваме клиентите ни. Те са не само невероятно вкусни, но и впечатляващи с визията си. Основата е маслена, хрупкава и едновременно с това топяща се в устата. Пълнежът е от най-прекрасния ни шоколадов мус, който е на основата на сметана и висококачествен какаов шоколад, а украсата е разнообразна – свежи плодове и лентички от шоколадов ганаш, настрошени ядки, ядливи цветя, каквото ви се прийска.

Продукти, използвани за направата на Маслени кошнички с ядки и плодове: черен шоколад, какао, краве масло, готварска сметана, ванилия, микс ядки, сезонни плодове.

Всичко в тези тарти е очарователно. Изберете ги за вашето парти, рожден ден, фирмено събитие. Няма да сбъркате, ако ги поднесете в началото или пък в края. Със сигурност ще се превърнат в центъра, около който да съберете хората и да им кажете нещо важно, докато сладко си похапват хрупкавата коричка с въздушния шоколадов мус.

За украсата на тези тарти избираме български плодове и сурови ядки. Плодовете ни идват от село Лозен, Софийско и село Паничарево, Кюстендилско, от където идват и орехите. Вярваме, че да избираме българското е наша мисия и че по този начин помагаме на местната икономика и на организма си.

Съвет: Консумирайте тези кошнички самостоятелно, с чаша кафе, топло мляко, чай или сок. Подходящи са за десерт след обяд или за междинно хапване. Най-подходящото време за похапване на сладки неща е в ранните часове на деня.

Брой

6, 12

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Маслени кошнички с ядки и плодове“