Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Какаов кекс с круши

30.00лв.

5.00 от 5

Какаов кекс с цели круши, пухкав, ароматен и вкусен.

Цена: 30 лв. (около 16 парчета)
Грамаж на 1 парче: около 120 гр.

Категория:

Какаов кекс с круши – ароматно изкушение

Какаов кекс с круши е идеално допълнение към следобедния чай в есените и зимни дни. От него се носи ароматът на какао и запечени круши. Приготвен от естествени продукти и тайната ни съставка – бурбонската ванилия, която придава неустоим аромат на цялото изделие.

Продукти, използвани за направата на Какаов кекс с круши: круши, масло, яйца, какао, брашно, захар, ванилия, бакпулвер.

Крушите за този кекс идват от градини в с. Лозен, Софийско и с. Паничарево, Кюстендилско. Отгледани от дребни производители, тези плодове имат истински вкус, не съдържат нищо лошо за организма на човека и са истинско удоволствие за небцето на всеки. Яйцата и млечните продукти избираме от местни производители, а брашното се мели пред нас от мелница в град Дупница.

Съвет: Винаги, когато сте на пазара, търсете българските плодове. Те не са пътували стотици километри в камиони, за да стигнат до вас. Избирайки българското, вие помагате на себе си, но и на местните производители, които са основата на българската икономика.

Изберете този кекс за вашето парти или важно събитие и няма да сбъркате.

Съвет: Консумирайте този кекс самостоятелно с чаша кафе, топло мляко, чай или сок. Избягвайте да ядете сладки неща веднага след тежък обяд или вечеря. Най-подходящото време за похапване на сладки неща е в ранните часове на деня.

Брой парчета

12, 16

1 review for Какаов кекс с круши


  1. 5 от 5

    :

    Истинско вълшебство!

Добавяне на отзив