Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Кекс „Ден и нощ“

45.00лв.

Кекс „Ден и нощ“ с какао и ванилия и микс от ядки. Поръчай с доставка.

Цена: 45 лева (16 парчета)
Грамаж на 1 парче: около 80 гр.

Категории: ,

Кекс „Ден и нощ“ с какао и ванилия за онези, които не могат да решат дали искат какаов или традиционен кекс.

Едната половина от този кекс е с аромата на ванилия, а другата с вкуса на какао. А прекрасното допълнение са микса от ядки, който добавяме между двата пълнежа – лешници, орехи, бадеми. Кексът е пухкав и приготвен с качествени български млечни продукти и брашно. Поръсен с пудра захар или какао и завършен с плодове. Възможна е и заливка от шоколадов ганаш за тези от вас, който обичат лъскавата глазура, топяща се в устата.

Продукти, използвани за направата на Кекс “Ден и нощ“: яйца, брашно, краве кисело мляко, захар,слънчогледово олио, какао, ванилия, ядки микс (лешници, орехи, бадеми), сезонен плод, сол, сода бикарбонат.

Ние използваме качествени продукти. Винаги, когато е възможно, избираме продукти от местни производители. Така например, за този кекс се доверяваме на български млечни продукти и на брашно от български производители. Ядките, които използваме, са винаги сурови. А плодовете, с които го украсяваме, идват от градина в село Лозен, Софийско. За нас е важно да избираме българското, защото по този начин подкрепяме местната икономика и допринасяме за нейното развитие и разрастване.Избирайте и вие българското винаги, когато това е възможно.

Съвет: Консумирайте този кекс самостоятелно с чаша кафе, топло мляко или горещ шоколад. Избягвайте да ядете сладки неща веднага след тежък обяд или вечеря. Най-подходящото време за похапване на сладки неща е в ранните часове на деня.

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Кекс „Ден и нощ““