Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Какаови топчета с кокос

25.00лв.40.00лв.

5.00 от 5

Какаови топчета, оваляни в неподсладени кокосови стърготини.

Цена: 25 лв (10 топчета); 40 лв. (20 топчета)
Грамаж на 1 топче: 30 гр.

Изчистване
СЕП: Няма Категория: Етикети: ,

Какаови топчета, обвити в кокосови стърготини са задължителен елемент за всяко парти.

Какаови топчета с кокос – меки и вкусни, направени от какаово-маслени трохи с парченца шоколад и кокос и оваляни в още кокос. Текстурата им е прекрасна – нежна, ароматът на масло е неустоим, а какаото в комбинация с кокоса, ги прави вълшебни хапки. Топчетата са подходящи за всякакъв повод, лесни за консумация. С тези топчета ще впечатлите всеки.

Много подходящи за рождени дни, фирмени партита или поводи, на които очаквате много хора. Всяко топче е в собствена хартиена кошничка, което ги прави много лесни за консумация.

Продукти, използвани за направата на Какаово-кокосови топчета: маслени бисквити, какаови бисквити, какао, черен шоколад, краве масло, кокос.

В кухнята на Благичка продуктите ни са истински – висококачествено сурово какао, неподсладени кокосови стърготини, черен шоколад с високо съдържание на какао – именно тези продукти допринасят за качеството и вкуса на всяко топче. Рецептата за тези топчета е оригинална и е резултат от комбиниране на различни съставки и пропорции.

Съвет: Консумирайте тези топчета самостоятелно, с чаша кафе, топло мляко, чай или сок. Подходящи са и за лек десерт след обяд или вечеря. Не консумирайте големи количества сладко в късните часове на деня.

Цена: 25 лв (10 топчета); 40 лв. (20 топчета)
Грамаж на 1 топче: 30 гр.

Брой топчета

10 топчета, 20 топчета

1 review for Какаови топчета с кокос


  1. 5 от 5

    :

    Невероятно сладко изкушение:)

Добавяне на отзив