Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Шоколадов фъч с кокос

32.00лв.55.00лв.

Шоколадов фъч – сочен и ароматен, с изкусителна шоколадова глазура, аромат на ром и кокос. Приготвен с истинско сурово какао.

Цена: 32 лева (8 парчета)

55 лева (16 парчета)

Грамаж на парче: 120 гр.

Изчистване
СЕП: Няма Категория:

ШОКОЛАДОВ ФЪЧ С КОКОС И РОМ, ПРИГОТВЕН ПО ОРИГИНАЛНА РЕЦЕПТА ОТ КУХНЯТА НА БЛАГИЧКА.

Шоколадов фъч с кокос – още едно невероятно предложение за феновете на шоколадовите десерти. Този тук е 100 % такъв. Какаовата основа, изпечена до напукване, напоена добре със сладък сироп от ром, е топяща се в устата с всяка хапка. А глазурата от още истинско сурово какао, мляко, масло и ром, с която е залят този десерт, го превръща в шедьовър.

Продукти, използвани за направата на Шоколадов фъч с кокос и ром: какао, брашно, захар, масло, кисело мляко, прясно мляко, олио, неподсладени кокосови стърготини, ванилия, сода.

Съвет: Консумирайте Шоколадовия фъч с кокос и ром самостоятелно с чаша кафе, топло мляко, чай или сок. Избягвайте да ядете сладки неща веднага след тежък обяд или вечеря. Най-подходящото време за похапване на сладки неща е в ранните часове на деня.

Шоколадовият фъч с кокос и ром е рецепта, която създадохме в кухнята на Благичка след много експериментиране. Затова можем да кажем, че този фъдж е повече от вкусен. Той е прекрасен! И ако сте фенове на шоколадовите изделия, няма как да сбъркате с него.

Освен това да не забравяме, че суровото какао, каквото използваме за направата на този фъдж, е наричано кафявото злато на боговете, заради своите около 200 полезни за организма на човека съединения.

Цена: 32 лева (8 парчета)

55 лева (16 парчета)

Грамаж на едно парче: 120 гр.

Брой парчета

8, 16

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Шоколадов фъч с кокос“