Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Френска селска торта

60.00лв.

Френска селска торта е прекрасно съчетание на медени платки, орехи и заквасена сметана. Лекота, вкус и нежност в едно.

Цена за торта: 60 лева (12 парчета)
Грамаж на 1 парче: около 140 гр.

Френска селска торта – с малко продукти, но толкова вкусна.

френска селска торта е направена от медени блатове и прекрасен крем от заквасена сметана. Тази торта става по-сочна и по-вкусна с всеки изминиал ден. Орехите са навсякъде, за да бъде тортата истинско съвършенство.

Медените блатове са най-прекрасното нещо – приготвени по стара рецепта. Всеки блат получава специално внимание – месене, оформяне, изпичане, за да бъде точно какъвто трябва да бъде. Кремът е приготвен от заквасена сметана и захар и именно простотата на съставките го прави толкова лек. Богатството от орехи са любимата ни част. Те са между всеки блат и крем. Тази торта е чудесно допълнение за всякакви празнични поводи.

Продукти, използвани за направата на Френска селска торта: заквасена сметана, орехи, мед, захар, брашно, краве масло, сода бикарбонат. Ние използваме качествени продукти. Винаги, когато е възможно, избираме продукти от местни производители. Така например, за тази торта се доверяваме на бълграски млечни продукти и на брашно от български производители. Орехите, които използваме, идват от село Паничарево, Софийско. За нас е важно да избираме българското, защото по този начин подкрепяме местната икономика и допринасяме за нейното развитие и разрастване.Избирайте и вие българското винаги, когато това е възможно.

Съвет: Консумирайте тази торта самостоятелно с чаша кафе, топло мляко, чай или сок. Избягвайте да ядете сладки неща веднага след тежък обяд или вечеря. Най-подходящото време за похапване на сладки неща е в ранните часове на деня.

Цена за торта: 60 лева (12 парчета)
Грамаж на 1 парче: около 140 гр.

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Френска селска торта“