Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Чийзкейк с малини

80.00лв.90.00лв.

5.00 от 5

Чийзкейк с хрупкава бисквитено-орехова основа, лек крем с малини и покривка от още малини.

Цена за чийзкейк:
10 парчета (80 лева)
12 парчета (90 лева)
Грамаж на 1 парче: около 120 гр.

 

Изчистване
СЕП: Няма Категория: Етикет:

Чийзкейк с малини – една феерия от свежест, аромати и неповторим вкус.

Чийзкейк с малини е един от онези десерти, който се славят с лекотата и вкуса си. Този чийзкейк е съчетание от прекрасни продукти. Основата е от хрупкави маслени бисквитки с орехи. Кремът е истинско произведение на изкуството. Съдържа полезната и богата на протеини извара, богати аромати на цитруси и много малини, а след като е запечен до прекрасно златисто е украсен с пресни малинки, идващи от градината ни в село Лозен, Софийско.

Продукти, използвани за направата на Чийзкейк с малини: пълнозърнеси, сметанови и какаови бисквити, орехи, извара, яйца, течна сметана, малини, ванилия, грис. Ние използваме качествени продукти. Винаги, когато е възможно, избираме продукти от местни производители. Така например, за този чийзкейк се доверяваме на бълграски млечни продукти. Орехите, които използваме, са от село Паничарвео, Кюстендилско. А плодовете, с които украсяваме този чийзкейк, идват от градина в село Лозен, Софийско. За нас е важно да избираме българското, защото по този начин подкрепяме местната икономика и допринасяме за нейното развитие и разрастване.Избирайте и вие българското винаги, когато това е възможно.

Съвет: Консумирайте този чийзкейк самостоятелно с чаша кафе, топло мляко, чай или сок. Избягвайте да ядете сладки неща веднага след тежък обяд или вечеря. Най-подходящото време за похапване на сладки неща е в ранните часове на деня.

Цена за чийзкейк:
10 парчета (80 лева)
12 парчета (90 лева)
Грамаж на 1 парче: около 120 гр.

Брой парчета

8, 10, 12

1 review for Чийзкейк с малини


  1. 5 от 5

    :

    Хора , пробвайте домашно приготвени вкусотии.

Добавяне на отзив