Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Шоколадово брауни – нашият шедьовър

48.00лв.80.00лв.

Шоколадово брауни с бисквитки Орео за любителите на шоколадови усещания. Истинско удоволствие за ценителите на шоколада!

Цена: 48 лева за 8 парчета

80 лева за 16 парчета

Изчистване
СЕП: Няма Категория: Етикет:

Шоколадово брауни е нашият шедьовър за шокоценители.

Шоколадово брауни е нашият най-любим шедьовър и е сред сладките изкушения в кухнята на Благичка. Приготвено от много шоколад и какао, това брауни е само за почитателите на силните шоколадови усещания. Използваме черен шоколад, а какаото ни е висококачествено сурово. Яйцата са от свободно отглеждани кокошки, а маслото ни е краве, медът е български и има кокосово стърготини за разкош.

Шоколадовото брауни е с крехка текстура. Ароматът на масло и шоколад е силно осезаем, а нежните кокосови стърготини и дъвчещата структура са идеалният завършек на всяка хапка.

Продукти, използвани за направата на Шоколадово брауни с Орео: черен шоколад, масло, какао, яйца, брашно, мед, захар, кокосово стърготини, ванилия.

Съвет: Насладете се на това шоколадово брауни с чаша кафе, топло мляко или горещ шоколад. Избягвайте да ядете сладки неща веднага след тежък обяд или вечеря. Най-подходящото време за похапване на сладки неща е в ранните часове на деня.

Интересен факт: Употребата на черен шоколад има много ползи за човека. Може би няма да повярвате, но черния шоколад предпазва от кариес чрез премахване на конкретната бактерия, причинител на кариесите. А антиоксидантите, които се съдържат в какаото помагат за преичстване на артериите.

Цена: 48 лв. (8 парчета)

80 лева (16 парчета)

Грамаж на 1 парче: 80 гр.

Брой парчета

8, 16

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Шоколадово брауни – нашият шедьовър“