Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Бисквити с рожков

28.00лв.45.00лв.

5.00 от 5

Бисквити с рожков – сладко изкушение със супер храни!

Цена: 500 гр. – 28 лв.

1 кг. – 45 лв.

Изчистване
СЕП: Няма Категория:

Бисквити с рожков и други супер храни за прекрасно начало на деня!

Бисквити с рожков – хрупкави и толкова вкусни тези бисквити ще ви дадат енергия и радост. В тях има само продукти, които да ви направят щастливи! Овесени ядки, брашно от спелта, брашно от рожков, кайсии или банани, черен шоколад, кокосово масло, захар Мусковадо! Толкова здравословни, че винаги може да си позволиш една повече.

Тези бисквити се родиха в резултат на желанието ни да си похапваме нещо сладко, но от което да не изпитваме угризения. Дали ще бъдат приготвени с кайсии или банани или с друг сладък плод, те са ароматни и вкусни, хрупкави отвън, но пухкави от вътре. А брашната от спелта, рожков и овесените ядки ги правят предпочитани от търсачите на здравословното.

Продукти, използвани за направата на бисквити с рожков: овесени ядки, брашно от спелта, брашно от рожков, кайсии или банани, черен шоколад, кокосово масло, захар Мусковадо, ванилия, бакпулвер, яйца.

Приготвяме бисквитите с рожков с висококачествени продукти и плодове от местни производители. Избираме българското винаги, когато това е възможно.

Съвет: Консумирайте бисквити рожков самостоятелно, с чаша кафе, топло мляко, чай или сок. Подходящ е за закуска, лек десерт след обяд или вечеря или като междинно хранене, за да ви даде енергия и сили.

Цена: 500 гр. – 28 лв.

1 кг. – 45 лв.

Грамаж

500 гр., 1 кг

1 review for Бисквити с рожков


  1. 5 от 5

    :

    Страхотни бисквитки с кокос.

Добавяне на отзив