Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Бисквитени топчета с шоколад и кокос

20.00лв.35.00лв.

Сладки топчета приготвени с маслени бисквити, шоколадова глазура и кокосови стърготини.

Цена: 20 лв. (10 бр.); 35 лв. (20 бр.)
Грамаж на 1 топче: около 30 гр.

Изчистване
СЕП: Няма Категория: Етикет:

Бисквитени топчета с шоколад и кокос са вълшебна хапка за небцето.

Бисквитени топчета с шоколад и кокос. Наситеният им аромат на масло ги прави топящи се в устата, а нюансите на шоколада и кокоса ги превръщат в повече от вкусен бонбон. Всяко топче е феерия от завладяващ маслен аромат и вкус, заради маслените бисквитени трохи, които са в основата на всяко топче. Декорирани като симпатични гъбки с шоколадова глазура и кокосови стърготини, тези топчета са прекрасно допълнение към партито ви.

Много подходящи за рождени дни, фирмени партита или поводи, на които очаквате много хора. Всяко топче е в собствена хартиена кошничка, което ги прави много лесни за консумация.

Продукти, използвани за направата на бисквитени топчета с шоколад и кокос: краве масло, маслени бисквити, черен шоколад, течна сметана, кокосови стърготини, ванилия.

В кухнята на Благичка продуктите ни са истински – висококачествено сурово какао, неподсладени кокосови стърготини, черен шоколад с високо съдържание на какао – именно тези продукти допринасят за качеството и вкуса на всяко топче.

Съвет: Консумирайте бисквитените топчета с шоколад и кокос самостоятелно, с чаша кафе, топло мляко, чай или сок. Подходящи са и за лек десерт след обяд или вечеря, както и като междинно хапване през деня.

Цена: 20 лв. (10 бр.); 35 лв. (20 бр.)
Грамаж на 1 топче: около 30 гр.

Брой топчета

10 топчета, 20 топчета

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Бисквитени топчета с шоколад и кокос“