Свържете се с нас : +359 896 976 855, blagichkacooks@blagichka.com

Празнични мъфини за 8 Март

25.90лв.

8 Март с Празнични мъфини, които ще зарадват любимата жена и майка!

С нашите празнични мъфини 8 март ще бъде повече от сладък.

Празничните мъфини са в луксозна компостируема и биоразградима кутия, с малка картичка, на която ще изпишем любовното ви послание.

Всяка кутия съдържа 6 празнични мъфина.

Цена: 25,90 лв.

Изчистване
СЕП: Няма Категория: Етикет:

8 Март с празнични мъфини, които ще зарадват любимата жена и майка!

8 март с празнични мъфини от кухнята на Благичка – прекрасни, сочни, разнообразни, за всеки вкус. Текстурата на нашите мъфини е пухкава и сочна. Приготвени с естествени продукти и разнообразие от добавки, с нашите любовни мъфини, празникът на влюбените ще бъде повече от романтичен.

Празничните мъфини са в луксозна компостируема и биоразградима кутия, с малка картичка, на която ще изпишем любовното ви послание.

Всяка кутия съдържа 6 празнични мъфина:

  1. Ванилов мъфин

  2. Мъфин с течен шоколад

  3. Лимонов мъфин

  4. Кокосов мъфин

  5. Мъфин с моркови

  6. Бананов мъфин с лешници

Продукти, необходими за направата на Мъфини: яйца, масло, кисело мляко, брашно, захар, олио, ванилия, бакпулвер и съответните добавки за различните видове.

Винаги, когато е възможно, избираме продукти от местни производители. Така например, за тези мъфини се доверяваме на бълграски млечни продукти и на брашно от български производители. За нас е важно да избираме българското, защото по този начин подкрепяме местната икономика и допринасяме за нейното развитие и разрастване. Избирайте и вие българското винаги, когато това е възможно.

Съвет: Консумирайте тези мъфини самостоятелно с чаша кафе, топло мляко, чай или сок. Много подходящи за закуска като допълнение към свежи плодове. Избягвайте да ядете сладки неща веднага след тежък обяд или вечеря. Най-подходящото време за похапване на сладки неща е в ранните часове на деня.

Кутия с 6 бр. празнични мъфини с глазура и картичка

Цена: 25,90 лв.
Грамаж на 1 мъфин: 60 гр.

Мъфини - Опции

6 бр. мъфини с глазура

Отзиви


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Празнични мъфини за 8 Март“