СРЕЩИ В КУХНЯТА

Срещи в кухнята са нещо, което често се случва на екипа на Благичка и което обожаваме.

Прекрасно е, когато някой ни идва на гости, за да разбере повече за нас и да разкаже какво правим и какво ни предстои.

Това се случи с приятелите ни от онлайн медията Newme.

Освен, че са супер готини, New me са на път да влязат в топ 100 на онлайн медиите в България и ние им стискаме палци това да стане съвсем скоро.

Екипа на медията разбраха за нас благодарение на един човек, който играе много важна роля в създаването на кухнята на Благичка.

Преди повече от 3 години, когато идеята за кухнята беше просто мечта, посетих един курс за „Стартиране на бизнес от А до Я“. Курса бе воден от Стойне Василев. Тогава в рамките на два дни той успя да ми покаже пътя за създаването на един бизнес. Но най-вече ме вдъхнови и ме накара да повярвам още по-силно, че кухнята на Благичка е възможна!

Идването на прекрасната Катерина Иванова от Newme в кухнята беше вълнуващо. И особено забавно, заради присъствието на малката 11 месечна Йоана, която се бореше за всеки мъфин и всяка бисквитка.

Заедно с нейна помощ разказах историята на кухнята, трудностите, които срещнах и срещам по пътя и новите идеи и цели:

„Планираме още много каузи. Силно съм запалена по това да се пести повече, да генерираме по-малко боклук. И обмислям как да обвържа и тази инициатива с кухнята. Вярвам, че с правилните хора ще успеем да постигнем и това“.

Всичко друго, което казахме, може да прочетете тук!

 

Блажка Димитрова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *